UncategorizedVill du gå utbildning med Jesper Juul?

Vill du gå utbildning med Jesper Juul?

Av Bebisvarlden 79 Uppdaterad 14.01.11

Family-lab söker erfarna professionella (pedagoger, psykologer, socialsekreterare, familjerådgivare, sjuksköterskor, HR-personal, konsult och liknande) med erfarenhet inom sitt område som kan identifiera sig med Jesper Juuls tankegångar och som vill använda dem i praktiken i arbete med föräldragrupper och företag.

Delar du vår värdegrund och önskar att lära dig mer om Jesper Juuls filosofi?

Då är vår seminarieledarutbildning, som leds av Jesper Juul, en bra möjlighet till facklig och personlig utveckling. Family-Lab erbjuder en utbildning på 8 dagar, samt fortlöpande handledning under ledning av Jesper Juul och Family-Lab.

Seminarieledarutbildningen i är uppdelad på två moduler och ges personligen av Jesper Juul i Göteborg.

Nästa seminarieledarutbildning med Jesper Juul:

Göteborg 6-9 oktober och 4-7 november 2011
Stockholm 1:a – 4:e september och 29:e sept till 2:a oktober 2011

På Bondegatan i centrala Stockholm genomförs utbildningen av Anita Blom af Ekenstam, Kerstin Svart Eriksson och Jesper Juul. Aktuella datum är: 1:a – 4:e september och 29:e sept till 2:a oktober 2011. Jesper Juul utbildar fyra av de åtta dagarna.

På Kungsgatan i centrala Göteborg genomförs en seminarieledarutbildning av Martin Hellström, Ingegerd Gavelin och Jesper Juul 6-9 oktober och 4-7 november. Jesper Juul utbildar fyra av de åtta dagarna.

Utbildade seminarieledare ingår i Family-Labs nätverk och får tillgång till följande av Jesper Juul skrivna föreläsningsmanualer:

• Konsten att säga nej – med gott samvete
• Stjärnfamiljen – om att samsas i styvfamiljen -dina mina våra barn.
• Livet i styvfamiljen
• Ditt kompetenta barn
• Tonårsfamiljen
• Teenpower
• I skolan – Trygga barn har lust att lära
• Föräldrars ledarskap
• Från par till familj
• Stärk ditt barns självkänsla

Family-Lab International är en organisation med ursprung i Jesper Juuls författarskap och filosofi, och med Jesper Juul som facklig ledare. Family-Lab önskar att tillgodose föräldrar och par information och kunskap som kan bidra till att lösa konflikter och hantera utmaningar på ett bra sätt.

Läs mer och ansök här

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Ge dig själv tid som nyförlöst och mamma

”Kvinnan har haft gott om tid på sig att vänja sig vid alla förändringar i kroppen under graviditeten. Men efter förlossningen händer det mycket...