AppSå använder du appen Bebisvärlden

Så använder du appen Bebisvärlden

Av Bebisvärlden 226
Här är användarmanual till Bebisvärldens app. Appen finns för iOS och android.

Ladda ner appen här:

Ladda ner Bebisvärldens app för iPhone i iTunes

Ladda ner Bebisvärldens app för Android i Google Play

Registrera ny användare:
Om du inte varit medlem i Bebisvärlden eller använt appen tidigare, kan du registrera dig som ny användare.

Logga in:
Om du redan är medlem i Bebisvärlden och/eller Goboken, är inloggningen i appen samma som du använder för att logga in på Min sida.

Om du har glömt ditt lösenord, kan du få ett nytt skickat. Försök att inte skapa flera användare med samma information, då det kan skapa problem i våra system och leda till inloggningsproblem för dig. Om du inte kommer ihåg din e-postadress, eller inte har tillgång till den längre, ta kontakt med kundservice@sandviks.com så hjälper vi dig.

Försöker bli gravid:

Använd den första dagen av din sista mens och justera cykellängden om den är kortare eller längre än genomsnittet på 28 dagar. Se dina nästa cykler i kalendervy eller lista.

Gravid:
Du kan välja att lägga in förväntat förlossningsdatum om du redan vet. Om inte trycker du på pilen till höger för ”datum” och väljer ”befruktningstillfälle” om du är någorlunda säker på det, eller ”blödningsdag” som är första dagen i den senaste menstruationen (den som du fick uppge på MVC vid din första kontroll). Välj rätt datum och justera för rätt längd, sen tryck ”spara”. Gå till ”hem” för att se dagens och veckans text där du är i din graviditet just nu.

Du hittar dagens text under bilden och vikt- och längdinformationen. Du kan bläddra till tidigare och senare text genom att svajpa höger eller vänster. Under hittar du månadens text om barnet och till föräldrarna, och artikeltips baserat på barnets ålder.

Har barn:

Ange barnets födelsedatum och följ utvecklingen dag för dag och månad för månad. Texter om barnets utveckling och tips till föräldrar.


Ändra eller ta bort information:

Lägga till information:
Under ”Min profil” kan du ändra datum (till exempel förväntat förlossningsdatum) och namn. Om du förlorar ditt barn under graviditeten, kan du under ”inställningar” trycka på graviditeten (pil till höger) och välja ”ta bort graviditet”. Då kommer inte appen eller Min sida på Bebisvärlden att följa graviditeten vidare för dig. Om du förlorar ditt barn efter förlossningen kan du på samma sätt ta bort barnet. Om du inte vill ta bort det, kan du skicka en e-post till kundservice@sandviks.com och informera om dödsfallet. Då slipper du få oönskad e-post och liknande från oss.

Ta bort appen:
Du kan ta bort appen när du vill, men bör vara uppmärksam på att informationen om din användare inte ligger i själva appen, utan i ett gemensamt register tillsammans med Bebisvärlden. Detta för att du ska kunna nå din information både i appen och på Min sida. Att du raderar appen betyder alltså inte att du raderar din information. Du kan ta bort din status under ”inställningar” i appen (som beskrevs ovan). Du kan också redigera och ta bort informationen för din användare på Min sida.

Vid inloggningsproblem:
Skapa inte en ny användare om du har problem med den gamla. Skicka hellre en e-post till kundservice@sandviks.com så hjälper vi dig. Många användare med ungefär samma innehåll ökar risken för inloggningsproblem, så en sådan lösning kan vara att göra sig själv en björntjänst.

Ladda upp egna bilder:

Bilder av din gravida mage/bebisen:
Lägg in en ny magbild för varje vecka under graviditeten och av barnet månad för månad efter födseln. Längst ner på sidan, under texten till föräldrarna, finns ett bildsgalleri. Tryck på den lilla boxen för veckan/månaden om du vill lägga till, ta en bild eller ladda upp en lagrad bild från din telefon.

Använd dina medlemsfördelar:

Som medlem får du fina erbjudanden från våra samarbetspartners. Bocka för de du önskar använda dig av, fyll i eventuell extra information som kan krävas. Du hittar också fina erbjudanden under ”Erbjudanden” i huvudmenyn längst ner (tryck på presentsymbolen).

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 
Föregående artikel
Nästa artikel

Senaste artiklarna:

7 miljötips för familjer som vill sluta använda plast

• Använd tygpåse eller väska istället för plastpåsar när du handlar. När det är möjligt, köp matvaror som inte är plastförpackade. • Använd matlåda i stål eller glas...