UncategorizedÄr detta trots?!

Är detta trots?!

Av Bebisvarlden 51 Uppdaterad 18.03.09
"Jag och min sambo har fått problem med våran son på strax över 2 år. Den senaste tiden har han blivit mer missnöjd på många olika sätt. Kan tex få ett utbrott bara för han inte får mat nog snabbt eller att han inte får som han vill."
Men det som jag har uppmärksammat mest är att han tyr sig mer till andra människor än till oss föräldrar. Ex när jag ska hämta honom på dagis blir han tvär sur när han ser att han ska få gå hem, han börjar grina slänger sig på golvet och klänger sig fast vid personalen…ja allt för att inte hänga med hem. Detta har plötsligt börjat då han tidigare kom självmant och tyckte det skulle vara roligt att få komma hem. Och det har inte skett nån större förändring än att vi nyss har flyttat till ett annat hus, men han går kvar på samma dagis.
Jag som mamma känner mig riktigt värdelös, precis som han inte gillar mig längre utan föredrar hellre någon annan. Vad ska vi göra åt detta och varför beteer han sig så här helt plötsligt. Alla pratar om 2-årstrotset men kan de verkligen göra såna uppror?
 

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

7 miljötips för familjer som vill sluta använda plast

• Använd tygpåse eller väska istället för plastpåsar när du handlar. När det är möjligt, köp matvaror som inte är plastförpackade. • Använd matlåda i stål eller glas...