Uncategorizedblogg: Vardag med dolt handikapp

blogg: Vardag med dolt handikapp

vardagen med dolt handikapp
Av Bebisvarlden 60 Uppdaterad 14.04.09
"I kontaktboken skriver vi föräldrar om aktiviteter på helgerna som vi gjort tillsammans och ritar små streckgubbebilder. Dessa funkar bra och har fått mig att skratta mer än en gång över hur kass jag är på att rita, men det behöver inte vara snyggt *L* Ibland sätter jag in bilder som jag tagit och skrivit ut från datorn, men oftast blir det streckgubbar."
 
 
 
”Från skolans sida är det alltid, varje dag, ett par – tre bilder och en liten text om hur dagen varit och om det är något speciellt.
Vi är otroligt tacksamma över denna bok. Vet att många föräldrar känner sig ganska maktlösa eftersom de sällan har någon inblick över hur dagarna är för deras barn. Många barn berättar inte alls eller väldigt lite om vad som hänt under dagen. Sebban tillhör de som knappt aldrig berättar något och om man frågar så är det mest att de lekt och spelat fotboll :)…
 
Sebban har alltid boken i sin väska. Vi har haft otrolig nytta av den i flera år, vi började införa denna typ av kontakt redan på dagis…”
 
Läs fortsättningen på bloggen Sebban & jag här

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Nyfödd

* Vi återger genomsnittsvikt och -längd. Normalvärdena för flickor är mellan 2,8 och 4,6 kilo och längd mellan 47 och 54 cm. Pojkarnas normalvärden...