UncategorizedFöräldraledig i Thailand - att resa med barn

Föräldraledig i Thailand – att resa med barn

Av Bebisvarlden 61 Uppdaterad 02.02.09
"Nu är vi äntligen på den efterlängtade, välplanerade och ack så välbehövda Asienresan. Min kille tog pappaledigt och jag tog med mitt jobb. Vi tog sparpengar, ett par shorts och en resväska med bebisartiklar, välling, gröt och blöjor och lämnade det mörklagda, nerkylda vinterlandet med vardagsstressen för att fokusera på vår förstfödda. Vi hyrde ut lägenheten för att slippa kostnader och det loja livet på stranden med dess kravlösa tillvaro. Vår lilla älskling är ju säkert lyckligare i solen än i snöslask. Här slipper hon hacka de tänder hon ännu inte fått. 
 
Hemma bra men borta bäst för barn, resonerade vi. Familjen får tid, vi bondar och badar. Lunch för tre på en strandsylta kostar mindre än en latte på Stureplan. Ett kilo kläder på tvätt kostar en tia, hemmet städas dagligen och tiden tar tid. Efter en vecka börjar Johan mumla om att han längtar efter storstadspuls…”
 

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Ge dig själv tid som nyförlöst och mamma

”Kvinnan har haft gott om tid på sig att vänja sig vid alla förändringar i kroppen under graviditeten. Men efter förlossningen händer det mycket...