AppApp

App

LADDA NER TILL IPHONE: https://itunes.apple.com/se/app/babyvarlden.se/id710412191?mt=8 1139 Uppdaterad 28.10.16

Har du barn, är du gravid, eller önskar du bli det? Då har Babyvärlden en app som passar för dig! Få senaste nytt och allt om din baby snabbt i telefonen!

Babyvärldens Gravid och barn app i Google Play (för Android) 

Babyvärldens Gravid och barn app i iTunes (för iPhone)

För dig som försöker bli gravid har du hela tiden översikt över var i cyklerna du befinner dig, och när chansen för befruktning är som störst.

Till dig som är gravid:

Du får nyttig kunskap om babyn – vecka för vecka under graviditeten. Du hittar också bra information för er som ska bli föräldrar. Texterna är skrivna av experter, och verklighetstrogna illustrationer visar fostrets utveckling! Du kan också lägga in dina egna magbilder varje vecka, och registrera värkarna när förlossningen närmar sig. Dessutom får du texter för inspiration och eftertanke – varje dag!

Till dig som är mamma eller pappa:

Som förälder är det mycket nytt. Hur mycket ska babyn sova? När kommer de första tänderna? Varför kommer barnet in i trotsåldern? Dessa och många fler frågor får du svar på i texter varje månad om barnet och er som föräldrar. Dessutom får du dagliga texter för inspiration och eftertanke fram till barnets 1-årsdag.

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

De mest populära namnen på Island

Island ligger lite efter när det kommer till namnstatistik och den senaste statistiken är från 2018. Nedan hittar du de 50 bästa pojknamnen och flicknamnen....