BebisSlalombacken

Slalombacken

Av Bebisvarlden 42 Uppdaterad 10.03.11

Oj, här har jag inte skrivit på väldigt länge kom jag på idag. Det är nog på tiden för en liten uppdatering!

Mycket har hunnit hända, jag har nyligen tackat ja till en ny lägenhet. En 3:a! Det ska bli så himla skönt att få ett eget rum till Jamila, det börjar bli ett starkt behov. Min lilla tjej kan nämligen inte somna på kvällarna om jag är i samma rum, och i vårat sovrum har jag ju min dator bland annat. Så jag kan inte plugga på kvällarna förns Millan slocknat, och ibland kan ju klockan dra sig enda till 22.00 innan hon sover nog hårt för att jag ska våga gå in i sovrummet. Vilket, ibland, kan påverka mina studier. Dessutom är jag ju själv ofta så trött på kvällarna att jag inte orkar stanna uppe länge. Det ska bli så skönt att kunna gå och lägga mig strax efter att jag lagt isäng Millan, när hon fått sitt eget rum! Jag brukar säga att jag är “bannlyst” från mitt eget sovrum på kvällarna ibland.

Lilltjejen börjar ju närma sig 3 året också! Med den åldern ingår ju den härliga 3 års trotsen, som jag redan märkt av som smått. Påfrestande, ibland. Men lika härligt ändå!

Idag har min lilla tjej fått pröva på slalom också! Hon var nyvaken och trött, så det var inte jätte populärt att ställa sig på ett par slalomskidor. Men hon prövade på att åka i någon minut iallafall. Jag ska absolut ge det fler försök någon annan gång, det är ju en jätte rolig vinteraktivitet!

Jag fotade litegrann idag när Millans lekkompis, Melvin, fick dra henne i pulkan. Men det verkar inte kunna gå att ladda upp mina bilder…? Men jag har bilderna uppladdade på min andra blogg, mammamarlie93.blogg.se

 

Ha en bra dag!

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

7 miljötips för familjer som vill sluta använda plast

• Använd tygpåse eller väska istället för plastpåsar när du handlar. När det är möjligt, köp matvaror som inte är plastförpackade. • Använd matlåda i stål eller glas...