Uncategorized"Är det konstigt att minnet sviker?!"

”Är det konstigt att minnet sviker?!”

Av Bebisvarlden 36 Uppdaterad 22.02.11

"När jag här läser allas berättelser om sviket minne så tycker jag inte det är konstigt att vi glömmer. Och jag är då inget undantag: är allmänt glömsk och förvirrad, glömde bort min bästa väns 25 årsdag, tog fel på dagarna inför en arbetsintervju så jag missade den, förlägger saker alltid! Har så mycket i huvudet hela tiden att hålla reda på."

”Dom flesta kvinnor tror jag har det likadant. Vi ska vara så mycket, det förväntas av andra och mestadels av oss själva, vi tar mycket ansvar, förmodligen för mycket och för stort ibland än vad en  människa egentligen kan hantera.

En kvinna ska, samtidigt i många fall(!), vara en god fru/sambo/flickvän, arbeta/studera, vara hushållerska – fylla kylen/städerska/kokerska,vara en vandrande almancka som förväntas komma ihåg allas födelsedagar, tandläkarbesök och andra händelser, världens bästa mamma, barnskötare, djurskötare, älskarinna, vara i form och hinna träna, en god vän, sekreterare, stötepelare, trädgårdsmästare, chaufför, puh! etc… För mig är det iallafall så och för många vänner runt omkring mig med.”

Är det så konstigt att minnet sviker!?”

”Annaka” vann med denna formulering tävlingen på vårt forum om en personlig almanacka! GRATTIS – Almanackan kommer på posten!

Läs alla insända motiveringar här

Missa inte pågående forumtävling där du kan vinna ett Babybjörn matkit
 

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Nyfödd

* Vi återger genomsnittsvikt och -längd. Normalvärdena för flickor är mellan 2,8 och 4,6 kilo och längd mellan 47 och 54 cm. Pojkarnas normalvärden...