UncategorizedBloggare sökes!

Bloggare sökes!

Av Bebisvarlden 93 Uppdaterad 11.11.08
Gillar du att skriva? Skulle du vilja ha en bra skrivarmerit för framtiden? Som bloggare på Babyvärlden blir du publicerad, och läst av en stor publik småbarnsföräldrar. Du har dessutom gott sällskap av experter, stjärnkåsören Alexandra Pascalidou och andra vanliga bloggare.
Babyvärlden vill vara en mötesplats för alla sorters föräldrar, oavsett familjekonstellation. Och även om det inte ska spela någon roll om man är ensamförälder, kärnfamilj, bonusfamilj eller regnbågsfamilj så går det inte att komma ifrån att den situation vi är i påverkar vårt perspektiv på familjelivet. Vi vill spegla dessa olika förhållanden och söker nu därför bloggare med följande perspektiv:
 
  • livet som förälder/gravid och hbt-person
  • livet som förälder/gravid med annan etnisk bakgrund än svensk
  • om att försöka bli gravid med IVF

Tanken med bloggar är just att fungera som dagbok och det är roligt att läsa funderingar om stort som smått på daglig basis (bloggen bör åtminstone uppdateras ett par, tre gånger i veckan). Intresserad?

Skicka en kort presentation av dig och din (förhoppningsvis blivande) blogg samt två tänkta inlägg till pernilla@bebisvarlden.se

PS. Bloggen avlönas inte men du får gratis månatlig prenumeration på åldersanpassade barnböcker från Go’boken som tack!

Se nuvarande bloggar här

 

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Utvecklingsöversikt 0-15 månader

Om utvecklingsöversikten Tabellen visar den ålder då de flesta barn skaffar sig en ny färdighet. Det är viktigt att vara medveten om att åldersuppgifterna är...