UncategorizedVinnaren av spavistelsen är korad

Vinnaren av spavistelsen är korad

Av Bebisvarlden 67 Uppdaterad 15.12.10

- Va!? Är det sant!? Jag är i chock! Ååååh, vad roligt!

Malin är den (över)lyckliga vinnaren i vår tävling ”Varför förtjänar du en spa-vistelse”. Hon motiverade sig såhär:

”I vintras fick jag mailkontakt med en ytlig bekant när vi båda gick igenom vars ett fördröjt missfall under våra första graviditeter. Vi har aldrig träffats eftersom vi bor 60 mil från varandra, men vi sökte tröst i varandras upplevelser via mail.
I september tvingades jag tyvärr se min andra graviditet sluta på samma sätt som den första. Och på omvägar fick jag höra att min ytliga bekant otroligt, men sorgligt, nog återigen gått igenom samma sak. Samtidigt som jag! Så vi återupptog vår mailkontakt och har under de senaste månaderna stött och blött våra tankar, rädslor och farhågor. Vi letar fakta, förklaringar och solskenshistorier. Och vi har gett varandra en fantastisk ventilationsmöjlighet när våra omgivningar tröttnat på vårt malande. Men vi har ännu inte träffats eller pratat med varandra i verkliga livet! En gemensam spaupplevelse skulle vara den perfekta möjligheten att ses ”på riktigt” och vända det tunga året som ligger bakom oss till något positivt. En chans att ta nya tag och en lisa för både kropp och själ.”

Hur känns det att vinna?
– Vi är så himla glada! Både jag, min mejlkompis Maria och min sambo som nyss messade och sa grattis! Ett verkligen fint och generöst pris! Jag hade absolut inte förväntat mig detta eftersom det var så många motiveringar som verkligen förtjänade att vinna.

När åker ni?
– Inte i år… Om jag får bestämma så blir det nån gång i februari eller mars… det är dryga månader så det skulle vara perfekt. Men jag har inte diskuterat med Maria i detalj ännu.

Vad ser du mest fram emot?
– Jag har aldrig varit på spa. Det har varit en sån grej man snackat om men inte förverkligat. Min sambos släkt kommer från Värmland så jag har kört förbi Selma Spa flera gånger. Det ligger väldigt vackert så det är ju en bonus. Annars är det nog hela upplevelsen som lockar… att bli ompysslad på alla sätt. Och så ska det bli jätteroligt att få träffa Maria på riktigt! Vi har inte ens pratat i telefon, bara skrivit till varandra.

Babyvärlden gratulerar och återkommer med en liten rapport från spavistelsen, i februari eller mars.

– Malins motivering gör henne till en bra vinnare och hon är välkommen till oss! säger Oscar Kumlin på Selma spa.

Fotnot:
Vinsten består av uppehåll på Selma Spa för två personer, en övernattning, frukost, lån av morgonrock och tofflor, frukt och vatten, fri tillgång till bassängerna och bubbelbaden inne och ute, bastu, gym, dagsprogram med aktiviteter som yoga, vattenjympa eller aerobics och Spa relax. Vinsten inkluderar även en valfri 50-minuters behandling och tre-rätters middag. Värde: 4 780 kronor.
 
Se alla inskickade bidrag här

Läs också reportaget från Selma Spa då Babyvärldens reporter testade gravid-behandlingar och hade kärleksweekend med sig själv.

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Utvecklingsöversikt 0-15 månader

Om utvecklingsöversikten Tabellen visar den ålder då de flesta barn skaffar sig en ny färdighet. Det är viktigt att vara medveten om att åldersuppgifterna är...