GravidKan du se det framför dig

Kan du se det framför dig

Av Heidi Elin Nupen, Babyvärldens redaktion 107 Uppdaterad 30.09.10
När man är gravid vill man ofta ha mycket information om den speciella situation man är i. Mycket är svårt att greppa, kanske särskilt för dig som är partner, och ibland undrar man om det är "på riktigt". Vi har samlat några videor som kan hjälpa dig att visualisera det som är på gång.
 
Ägglossning: Du har kanske testat vår ägglossningsuträknare?  Här ser du en animation av vad som händer under ägglossningen.
 
 

Befruktning: Ett av livets stora under – sädescellen och äggcellen smälter samman och ett nytt liv börjar utvecklas. Vill du läsa om graviditetssymptom?
Eller du kanske behöver vår Förlossningsuträknare?
 
 

 
 
 
 

Magbilder: Det finns flera filmer som är gjorda genom sammansatta bilder. Denna video visar utvecklingen under graviditetens nio månader på bara 20 sekunder. 
 
 

Förlossning: De flesta har väl sett en eller flera förlossningar, antingen på nära håll eller genom teverutan. Men har du sett denna? Animationen visar hur barnet vrider sig ut genom födelsekanalen.
 
 

Följ bebisens utveckling:
Ladda ner appen

Vad tyckte du om artikeln? 

Senaste artiklarna:

Utvecklingsöversikt 0-15 månader

Om utvecklingsöversikten Tabellen visar den ålder då de flesta barn skaffar sig en ny färdighet. Det är viktigt att vara medveten om att åldersuppgifterna är...